VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Kanske inte...

Kategori: Allmänt

...så poppis att man sitter och bloggar på arbetstid, men nu är det 15 minuter kvar av min arbetsdag och den verkar inte vilja ta slut... Kanske ett litet inlägg här kommer göra så tiden går lite snabbare?

Hmm... Jag ska vara ledig hela påskveckan har jag kommit fram till nu, lade in en semesteransökan i självservice förut och hoppas att jag får den godkänd. Jag insåg att det är 7 veckor dit. Det är nästan två månader. På två månader kommer vi ha flyttat in i det nya huset om inget förfärligt händer längst vägen. Det är helt sjukt. HELT.

I morgon ska vi t ex åka och köpa inredning till tvättstugan. Luckorna kommer nästa vecka. Innerdörrar och karmar är beställda. Fogarna i badrummet komma vara klara i morgonkväll och sedan är det bara att lyfta in all badrumsinredning som står och väntar. Golvlisterna börjar köpas in och halva trappen är målad. Det är helt galet. Ljuset i tunneln börjar komma närmare... Kylskåpet kommer i morgon och spishäll, ugn och diskmaskin är på plats. Bara att koppla in vatten för strömmen är inkopplad. Det är lite pirrigt må jag säga! Kanske kan jag få ett liv snart? Utomhus vill jag inte tänka på, det kommer ju ta sin tid...! Men men...

Nu kom det låntagare i sista sekund!