VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Lekland & Schulman

Kategori: Allmänt

Måndag morgon! Jobbar som vanligt kväll idag och vaknade HALV NIO! Försov mig som ni kanske förstår :) Men det var skööönt, och jag stämplade in 10.14 (jag börjar 10.15) så det var inte direkt katastrofalt! Skönt skönt. Och det är ingen fara för halka så jag behövde inte vara rädd för det heller. Wonderbar.

Helgen, helgen, helgen. Det har gått i ett! Johan var i Sälen och syrran kom med sina knattar och bodde över mellan fredag och söndag, och det blir ju inte direkt lugnt när man har med två små på 2 resp. 6 år kan man lugnt säga. Somnar som stockar tidigt och vaknar tidigt. Har nog aldrig vaknat före åtta i lägenheten på en helg, men någon gång måste väl vara den första! Oscar (som är 6 år) var så inställd på att vi skulle till leklandet också. Och där kan man snacka om lekland. Shit alltså. Klätterställningar, bollhav, studsmattor och rutschkanor, fotbollsplaner av modell mindre och trampbilar... Det kändes som det aldrig tog slut! Jag var allt och krängde i några också, men jag blev helt slut, haha. Och högt var det - insåg att jag är lite höjdrädd! Blä. Men det var roligt!

Vidare till Ikea och dumpade av Oscar på deras lekland också i en timma, så det var mycket lekland för honom i helgen!

Käkade från Mongolen två dagar i rad :) Man får ju så myyycket! :D

Igår var jag på sjukan i Arvika och hälsade på far. Blev så trött så jag åkte hem rätt tidigt därifrån. Sjukhusluften är det nåt riktigt knasigt med, det är inte konstigt att de gamla och sjuka blir ännu sämre, vet inte vad det är, men något skumt är det...

Just det, jag läste ur Alex Schulmans bok Skynda att älska i helgen också. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag tyckte det var en mycket vacker bok om hans pappa. Hans pappa - Allan Schulman - var runt 60 år när han blev pappa till Alex, och han berättar runt sin äldre pappas uppväxt i denna bok. Stundtals kan man känna igen sig. Men när hans pappa gick bort var Alex 27 år (som jag idag) och Allan var 83 år. Lillebror Calle var bara 23 år...
Men jag berörs faktiskt av den här boken, trots att jag vet att skojaren Alex Schulmans flin ligger bakom varje stavelse. Mycket bra i mina ögon.

Nu ska jag göra lappar om hur vi har öppet under jul och nyår. Au revoir!