VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Vad händer...

Kategori: Allmänt

...i världen egentligen. Varför ska folk vara så otrevliga och fördömmande egentligen? Nu har jag inte råkat ut för något sånt själv på väldigt länge, men alltså. Jag googlade "otrevlig butikspersonal" och fick upp så många diskussionsforum så jag kunde knappt räkna. Vad är det för idé att vara snorkig och otrevlig när man jobbar? Jag tror faktiskt inte en enda människa blir gladare av att man är det när man jobbar.

Vissa affärer här i Karlstad går jag in i för att jag vet att jag får ypperlig hjälp och andra undviker jag. Fast över lag är de väldigt hjälpsamma i denna solens stad. Men det blir nog värre ju större affär det är och vad man egentligen går in i för affär. Chattade med Sofia igår och satt ajg jag snart var i jeansen och då blir det Schuterman! Men så tänkte jag ett snäpp till. Asså, kommer man in i en affär där personalen först tittar på en uppifrån och ned och sedan läser av en och sedan bestämmer sig för att dissa, vad kommer man få för bra hjälp då, och hur roligt är det att köpa något därifrån?

Såg en intervju med Fru Schuterman där de helt krasst ställe frågan till henne, varför all personal var så otrevlig som jobbade i hennes affär, och hon sa att de var handplockade och kanske var stressade vid t ex rean. Ja men det är väl klart att dom är trevliga mot HENNE liksom. Jadu.

Aja. Det är några månader kvar tills dess kanske ;) Och då ska ja dra på mig nån jävla billig primark-jacka ;)


Nu ligger jag som i koma i sängen och klockan är halv elva. Jag skulle upp vid 8 och ringa runt lite jag, men jag ska ta tag i mig själv nu. Fastnade i en bok också, så jag låg länge och läste inatt.

Have fun.