VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Hopp om livet?!

Kategori: Allmänt

Grattis till Saade som drog hem skiten igår med sin Popular!
Nu kan vi äntligen släppa melodifestivalen ett tag... Gött att inte Danny vann också, höhö. Undra om han är besviken? ;)

Tyckte ni han var en värdig vinnare och att han kommer klara kvalet och att Sverige kommer med i Eurovision iår? Man kan ju alltid hoppas... Vilka FLOPPER Sverige har varit med om nu alltså... Nicht gut asså...

Jag fattar inte att jag har blivit en sådan melodifestivalsnörd dock. Det är INTE bra! En skam för världen ;)


Jag har inte skrivit något här på ap-länge nu... Jag har ju varit sjuk och mest legat i soffan och somnat däri de senaste kvällarna. Jag hoppas dock att jag ska bli en normal människa nu i veckan som kommer och har bokat in mig på spinning i morgon kväll, det sedvanliga numer, men som jag inte orkat gå på i två veckor. Ska bli skööööönt!

Annars rullat livet på. Nu har jag kommit in i rutinerna på jobbet och det är härligt faktiskt. Förstår vad jag ska göra nu i alla fall och yrar inte bara runt i blindo.

Vi har kommit igång med huset mer också. Hoppas på att vi ska få bygglov nästa vecka! Men det kanske är lite fööööör positivt... Men man kan ju alltid hoppas, hoppet är ju det sista som lämnar grodan i alla fall! Vi har tittat på massor av kök nu! Ska iväg på möten i veckan nu och det ska bli superroligt att bygga ihop något :) Se fram emot! HTH har riktigt fina, vi va på IKEA också och kollade och de hade bättre än vad vi trott, men vi får se vad det blir för någe.

Nu ska jag och J snart dra iväg och köpa flottig snabbmat, ska bli sjuuuuukt gott alltså. Har inte käkat det på månader nu... Mumma.

Hoppas ni haft en bra helg!