VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Vip-shopping

Kategori: Allmänt

Igår va jag hos en mycket förvirrad personlig bankman (kvinna i mitt fall) som knappt visste vad hon hette och vet inte riktigt om hon placerade pengarna där de skulle var, men det hoppas jag ;) Men jag gjorde något med dom i alla fall, men igår kändes det riktigt oseriöst tyvärr.

Sedan skulle jag gå på stan och köpa footies (sånna där korta strumpor) och hudfärgade korta nylonstrumpor (mmm, sexigt), för jag insåg att noppiga gamla strömper inte gick att ha i vita tygskor direkt ;)

Så insåg jag att det var ballonger och grejer överallt och att det var nedsatt pris överallt och butikerna var öppna till 21.00. Så jag började vandra... Och vandrade, och vandrade... Var inte hemma förän runt 20.00 (började gå när klockan var ca 18) och kom hem med pengarna i påsar (ja, förvandlade till grejer asså).

Men jag handlade och fick en goodiebag (haha, gud vilka värdelösa saker man får då!) för jag handlade för över 500:- (...lätt). Räckte med att gå in till Josse det ;) Men jag fick tag i lite saker! Men det var väldigt roligt att gå runt på stan och kolla utan att stressa... Alltid stänger ju affärerna 19, så det var roligt.

Nu är det ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN fredag!