VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Hultsfred r.i.p?

Kategori: Allmänt

Blev faktiskt lite ledsen i morse när jag hörde att Rockparty fick slänga in hultfreds-handduken iår... Jag har inte besökt festivalen sedan... 2001 (?!) tror jag sista året var, men det har alltid varit med på nåt sätt! Jag skulle nog högst sannolikt aldrig mer åkt dit heller... Vet inte vilket band som skulle lockat mig till leran där igen!

 

Men vilka fantastiskt roliga minnen jag har därifrån! Speciellt med min då bästa polare Monika! Vi hade sanslöst roligt där med Robyn och Frida. Vilket gäng vi var. Det var tider det. Nu är vi splittrade åt var sitt håll och det är bara Robster jag har kvar av dom!

 

Och vad många artister man har sett där... Allt från Iggy Pop till Mary J Blidge till Morrisey vidare till Rage against the machine och HIM... Alicia Keyes... Danko Jones och så vidare... Jag har en lista hemma på alla artister jag har sett live! Den fylldes på rätt rejält efter varje festival!

 

I huset ska banne mig tak och väggar vara klara före helgen är slut. Sedan ”slänger vi in” golv och möbler nästa vecka.

 

Huva vad mycket det är med allt! Det känns som om inte tiden räcker till för fem öre! Mycket på jobbet, mycket hemma och mycket överallt. Jag gräver ner  i alla fall huvudet ett tag nu.