VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Tre-dagars-helg!

Kategori: Allmänt

Tänk vilken lyx att få ta helg en torsdag! Mycket trevligt, mycket trevligt. I morgon ska vi som sagt ha någon slags födelsedagsfest, blandat med lite inflyttningsfest också. Det blir nog trevligt. Jag tror inte att det kommer så mycket folk, men J envisas med att det kommer bli fullt i lägenheten. Fullt kanske det blir för v i bor ju så litet, men jag vet i tusan jag... Så idag ska vi sätta upp en lapp i trapphuset så inte våra grannar hatar oss på lördag!


Mister M kommer ju och hälsar på också. Det kommer bli suveränt kul. Jag har ju inte träffat honom sedan... Hmm... Vad kan de vara, ja det är flera år sedan i alla fall. Tiden går ju så fort!


Nu sitter jag i informationsdisken och jag borde inte skriva här... Jag har lite att göra :) På måndag börjar lång-låne-tid här på bibblan och folk får ha böckerna till 24 augusti och jag måste ju leta och låna de bästa före de tar slut! :) Det ska flyttas och stängas och allt möjligt.


Jag ska va kvar här i 3 månader till föresten. Det är härligt! Så sjukt skönt att inte vara arbetslös. Trots att det är sommar och det kommer bli långa dagar så är jag väldigt tacksam att jag får spendera min tid här och få både erfarenhet och pengar varje månad.

Life's good.

Ve dock inte om det blir nån brasa ikväll, men brasor är fina.