VBB

Tankar, reflektioner och lite boksnack

Långhelg

Kategori: Allmänt

Idag klockan 18.00 tar jag helg. Hur härligt är inte det då. Wonderful må jag säga. Orsak? Ja, att det inte blir semester egentligen. För i dagarna tre ska jag passa mina små syskonbarn. Fre-söndag liksom, tror ni jag kommer vara slut på söndag? Svar: Ja. Men det ska bli roligt också självfallet. Men ikväll är jag och Johan allena på bygget så det kommer nog bli lite snickrande ikväll.

Happ happ.

Jag försöker pynta lite på filialerna för jul nu. Det är lite svårt eftersom det är så få dagar jag har öppet. Jag har ju stängt över hela julen och det känns lite töntigt att dra fram julgranen nästa vecka liksom, men det är nog så det får bli. Ska bli intressant att se om jag får upp plastgranen på den ena filialen. Haha! Får nog kanske ta hjälp av några elever i värsta fall, några är ju typ längre än mig :P

Men idag åkte en adventssjärna upp på den andra filialen i alla fall. Trevligt! Men jag fattar fortfarande inte hur de där tajmrarna funkar dunkar alltså. Vilken skit va! Ska dom ticka är min största fråga. Värsta ångesten ever typ.